Digi Sport!!!

Előfizetőink körében végzett igényfelmérés alapján elérhetővé tettük kínálatunkban a Digi Sport csatornát!

 

A Digi Sport csatorna számos változatos sportműsort, népszerű foci-bajnokságokat és széles körű tájékozódási és szórakozási lehetőséget kínál előfizetőinknek. Ezzel a népszerű csatornával a lakosság körében észlelt széles körű igényre szerettünk volna rugalmas választ adni. Az új tartalomhoz, amelyet alapcsomagunk részeként kínálunk nagyon kellemes időtöltést kívánunk.

A foci minden előtt!

A Digi Sport profiljában a labdarúgásé a főszerep. A nyáron indult csatorna négy nagy focisorozat közvetítési jogát szerezte meg és tárja Ön elé. A legkiemelkedőbbek ezek közül a két legnevesebb, az UEFA Bajnokok Ligája illetve az UEFA Európa Liga, melyeket nézőink három éven keresztül kísérhetnek figyelemmel Magyarország legfiatalabb sportcsatornáján. A keddi és szerdai BL-játéknapokhoz hasonlóan csütörtökönként az Európa Ligából is számos élő és felvételről sugárzott összecsapást tekinthet meg.

 

A nemzetközi kupasorozatok mellett két topliga találkozói kerülnek hétről hétre a Digi Sport képernyőjére: az angol bajnokság, valamint a német pontvadászat összecsapásai. A Premier League mérkőzései közül a csatorna minden fordulóból két meccset közvetít, melyek általában a négy sztárklub – Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United – találkozói közül kerülnek ki, míg a Bundesligából hetente legalább négy meccs látható, így csatornánk a hét minden napján kiszolgálja az Ön futballéhségét.

A foci mellett más sportágak fontosabb eseményeit is figyelemmel kísérheti csatornánkon; ilyen a kézilabda, a vízilabda, a torna, a tenisz és a boksz. Egyik legfontosabb aktualitás a december 5–20. tartó kínai női kézilabda-világbajnokság, de a Digi Sport a vízilabda legrangosabb sorozataiból (Euroliga, LEN-Kupa) is jelentős meccseket hoz el otthonába, ahogyan élőben közvetítette a torna-, a ritmikus gimnasztika-, valamint a trambulin-vb-t.

 

2010-11-19 - Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. ügyfélszolgálata

vissza
Több mint 50 kiváló TV csatorna! Válasszon kedvenc csomagot!
Internet szolgáltatásunk egyre több helyen elérhető optikai és KTV kábelen.
Hálózaton belül díjmentes IP alapú kábeltelefon, kedvező díjak másodperc alapon.
Hírközlési és közmű-hálózatépítése, fejlesztések, egyéb szolgáltatások.
Impresszum Karrier